Våra behandlingar

behandlingar
Alla skönhetsbehandlingar du behöver

Hos oss på Ångfärjans Skönhet hittar ni ett brett utbud av behandlingar som alla har en gemensam nämnare -dig!
Det är du som är stjärnan i vår show och vi finns här för dig. Vårt breda utbud sträcker sig från den enklare fransfärgningen till kosmetiska tatueringar, avancerad hudvård och injektionsbehandlingar, självklart utförs alla behandlingar av utbildad och certifierad personal.
Vi har alla våra olika specialiteter, läs gärna mer om våra behandlare under ”om oss” i menyn.

Erbjudanden och elevbehandlingar

Fransar och bryn

Hudvård

Avancerad hudvård - Microneedling
Tillval - HUDVÅRD

estetiska injektioner

Observera att som ny kund behöver du alltid boka en gratis konsultation minst 48 timmar innan behandling!
Ni hittar konsultationerna i bokningen under Konsultationer – och de kan ske både i salongen och via telefon.
Detta i enlighet med den nya lagstiftningen för säkra injektionsbehandlinar. Alla injektioner utförs av legitimerad sjuksköterska.

Toxin

Vi använder enbart Toxin av märket Bocouture, vilket är den renaste botulinumtoxinprodukten på marknaden. Bocouture levererar önskvärda resultat utan onödiga orenheter, som ex. komplexbildande protein, som inte har någon roll i den terapeutiska effekten. Bocoutures effektivitet är vetenskapligt bevisad, och det är det enda neurotoxin som är godkänt för den kombinerade behandlingen av linjer i den övre delen av ansiktet, vilket inkluderar horisontella pannlinjer, glabella (bekymmersrynkor) och kråksparkar. 

– I alla Toxinbehandlingar ingår en efterkontroll efter 2-3 veckor.

Fillers

Belotero är en HA-filler (hyaluronsyra) som slätar ut och fyller i fina linjer och rynkor, återskapar hudens naturliga volym och återfuktar huden. Till skillnad från andra fillers har Belotero en extra korslänkande process, vilket förbättrar fillerns integration i huden – och därmed resultatet. Dessa områden kan behandlas:

  • Kindben
  • Läppar
  • Marionettlinjer
  • Nasolabialveck
  • Käkben
  • Haka
  • Fina linjer
Skinbooster
Fettlösande injektioner

Lipolys är en injektionsbehandling där man injicerar ett medel som spräcker hål på fettceller och på det viset minskar mängden fettvävnad i ett behandlat område. Behandlingen är permanent och man ser oftast en minskning med 10-40% per behandling. Det bör gå 4-6 veckor mellan behandlingar.
Lämpliga områden att behandla med lipolys är kärlekshandtag, dubbelhaka,  mage och in- och utsida lår.

Trådlyft

Att föryngra huden med trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland estetiska behandlingar. Anledningen är att man snabbt och effektivt upplever estetiska resultat utan kirurgi, intensiv smärta eller lång återhämtning. Trådlyft används för att lyfta och strama till huden i ansiktet samt öka hudens elasticitet. Resultat märks redan direkt efter behandlingen men är tydligast när kroppen brutit ner trådarna. Maximal behandlingseffekt ses efter cirka 3 månader. Effekten håller ca 1,5 år beroende på bl a livsstil. Regelbundna ”touch up´s” för att behålla den föryngrade effekten längre rekommenderas. Resultaten av trådlyft är individuella. Behandlingen utförs av leg Ssk.

1 återbesök i månad 3 är alltid inkluderat i priset.

Kosmetisk tatuering

I alla kosmetiska tatueringar använder vi bedövningsgel för din bekvämlighet. Vi har alltid gott om tid och går igenom hela processen steg för steg så att du känner dig trygg under hela behandlingen.

I alla kosmetiska tatueringar ingår det ett gratis återbesök efter ca 5 veckor. 

Du som kund kan alltid boka en gratis konsultation med din behandlare där vi går igenom dina förutsättningar och önskemål. Dessa finner ni under Konsultationer på bokningssidan.

Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning med laser

Tatueringsborttagning med den senaste teknikens Q-Terra Q10 nd-yag laser. Vi kan effektivt behandla alla vanligt förekommande färger i en tatuering. Vår laser är oerhört snabb och effektiv och kan behandla stora områden på väldigt kort tid.

Laser - Tatueringsborttagning Svart och Rött pigment
Laser - Tatueringsborttagning färgpigment
Laser - Tatueringsborttagning kosmetisk tatuering
Tatueringsborttagning med Li-ft

Med Li-Ft kan vi tatuera ned en vätska som stöter bort det tatuerade pigmentet, vilket gör att det dras mot hudens yttre lager och pigmentet försvinner. Behandlingen går till som en vanlig tatuering och bedövning rekommenderas. Denna metod är lämplig att använda vid kosmetiska tatueringar samt vissa bryntatueringar som innehåller titandioxid då dessa inte går att ta bort med laser. Med denna tekniken kan man alltså ta bort läpptatueringar och eyeliners. Priserna är per behandlingstillfälle.

hårborttagning

Tandblekning och Spraytan

Piercing

Åldersgräns 16år om ej annat angives. Priset gäller per hål och är inklusive smycke.

Konsultationer

Alla våra konsultationer är kostnadsfria (förutom hudanalys och produktval) för att du skall känna dig trygg och säker i ditt val av behandling såväl som behandlare.

Werlabs provtagning

Vi samarbetar med Werlabs och vår sjuksköterska tar blodprov för dem. Du köper själv ditt prov via Werlabs hemsida och bokar därefter din tid hos oss för provtagning i onlinebokningen. 

Hår -The Hairday

I våra lokaler hittar ni även underbara Emma och The Hairday, en helt nyöppnad frisörsalong som erbjuder allt inom hårvård.

Emma har med sin långa erfarenhet från frisöryrket skapat sin egen oas hos oss på Ångfärjans. Ni hittar hennes hemsida på länken nedan