Våra behandlingar

behandlingar
Alla skönhetsbehandlingar du behöver

Hos oss på Ångfärjans Skönhet hittar ni ett brett utbud av behandlingar som alla har en gemensam nämnare -dig!
Det är du som är stjärnan i vår show och vi finns här för dig. Vårt breda utbud sträcker sig från den enklare fransfärgningen till kosmetiska tatueringar, avancerad hudvård och injektionsbehandlingar, självklart utförs alla behandlingar av utbildad och certifierad personal.
Vi har alla våra olika specialiteter, läs gärna mer om våra behandlare under ”om oss” i menyn.

Erbjudanden

Fransar och bryn

Hudvård

Kroppsvård

Strategic Tranquility Ritual: En unik kombinationsbehandling för kropp och ansikte. Comfortzones aktiva Body Strategist-serie arbetar på att kemiskt exfoliera hela kroppen med AHA-syror (glykolsyra och mjölksyra) i en inpackning samtidigt som en kroppsolja (amarantolja) från deras aromatiska serie Tranquility ger dig en känsla av välbefinnande som djupt återfuktar din hud. Under kroppsinpackningen utförs en ansiktsbehandling med DermaQuests produkter med rengöring, exfoliering, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter. Behandlingen avslutas sedan med en rik kroppskräm.

En riktigt resultatinriktad behandling som garanterat lämnar din hud silkeslen och återfuktad från topp till tå.
Perfekt för dig som exempelvis känner dig torr, lider av keratosis pilaris, har svårt att nå alla ställen på kroppen eller bara behöver en boost av lugn och ro i vardagen.

Glykol- och mjölksyra verkar på corneocytbindningar och stimulerar eliminering av keratiniserade celler. Blandingen är även vätskebindande och utför därför en effektivt återfuktande verkan.
Amarantolja har en hög koncentration av skvalen, fettsyror och alphatokoferoler som återställer hudens naturliga barriär. Skvalen hjälper till att upprätthålla hudens fuktnivå genom att förhindra vattenavdunstning samtidigt som alphatokoferolerna har en antioxiderande effekt som skyddar huden från åldringprocesser.

De eteriska oljorna som framkommer i Tranquility är främst sötapelsin och cederträ men innehåller även ros, sandelträ, geranium och vetiver. Tonerna i den exklusiva doften fångas av doftreceptorerna som transporteras vidare till amygdalan, vilket stimulerar produktionen av budbärarmolekyler som agerar på känslorna för att förhindra stress och återställa lugn.

OBS då behandlingen innehåller essentiella oljor skall den inte utföras på gravida

Deep Body Renewal: En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning. Ger en mjuk, silkeslen och kompaqkt hud. En idealisk behandling under säsongskiften, särskilt på våren och hösten och när kroppen behöver en känsla av restaurering. En omfamnande och djupt avkopplande upplevelse som ger en fullständig omvandling av hud och vävnader. Idealisk för hud som behöver fukt och elasticitet. Behandlingen är säker och effektiv samt har testats specifikt för att passa under graviditet då den motverkar bristningar och upprätthåller en mjuk och smidig hud.

Montalcino Thermal Mud: En intensiv behandlin med termalvatten från källan Montalcino i Toscana, med avgiftande effekter som motverkar celluliter. En blandning av eteriska oljor som detoxar djupt i vävnaderna medan fucus och laminariaalger främjar lipolytisk verkan. Idealisk för en fullständig systematisk avgiftning, för att mobilisera ackumulerade gifter och återställa vitaliteten i huden. Rekommenderas också för behandling av celluliter.

Obs! Denna behandling passar inte kunder som är gravida, ammar eller lider av sköldkörtelsjukdomar.

Mesoterapi

Mesoterapi och biorevitalisering är vitaliserande, uppfriskande och spänstgivande behandlingar som förbättrar hudens struktur. I behandlingen tillför vi huden individuellt utvalda vitaliserande ämnen, som innehåller hyaluronsyra, vitaminer som aktiverar cellfunktionen, antioxidanter och peptider.
Ämnena förs i hudens alla lager antingen med små lokala injektioner eller med en så kallad mesogun som portionerar ut och injicerar i flera punkter samtidigt. Här har vi även samlat våra microneedlingbehandlingar som bygger på liknande teknik, men där man istället lägger på serum eller produkter på huden och därefter nålas detta ner med en maskin som har flera tätt sittande nålar som rör sig upp och ner samtidigt som man för den över huden. Utgående från varje patients hudproblem och behov bestämmer vi tillsammans vad som skulle passa just dina besvär bäst och är du osäker på om behandlingen passar just dig kan du alltid boka en konsultation.

Mesoterapibehandlingar ger en naturlig, smidig och ungdomlig hud. Hudfärgen blir jämnare, huden blir spänstigare och utjämnar begynnande fåror. Även en yngre hud mår bra av den återupplivande effekten av behandlingarna.

Biorevitalisering och mesoterapi visar ofta synliga resultat redan efter en behandlingsgång. De mest långvariga och märkbara resultaten erhålls med en serie av behandlingar på 3 – 5 gånger med 3-4 veckors mellanrum.

Går även utmärkt att kombinera med våra övriga hudvårds och injektionsbehandlingar. 

Microneedling

Vi på Ångfärjans Skönhet i Helsingborg är experter på microneedling och har jobbat med detta i flertalet år. Systemet vi använder är helt unikt där vi kan skräddarsy behandlingen utifrån din hudtyp och dina problemområden. Vid första besöket läggs alltid en plan upp just dig och din behandlare väljer sedan en kombination av serum utifrån vårt stora sortiment av produkter anpassade för microneedling vilket är helt unikt på marknaden med ca 20 olika produkter som alla går att kombinera för att ge dig bästa möjliga resultat efter dina förutsättningar istället för att som i normala fall vara begränsade av produkterna man använder.

Produkterna vi använder kommer från IT Pharma och deras serier Elements och Inbiotec

Behandlingen utförs av Auktoriserad hudterapeut och leg.ssk

REVIVE

Revive: EN UNIK KOMBINATION av tvärbunden Hyaluronsyra och Glycerol.

Injektioner av Revive förbättrar hudens återfuktning, Omdefinierar hudens textur, förbättrar hudkvaliteten, fyller ytliga linjer på grund av atrofiska ärr i ansiktet, slätar ut och ger jämnare hudton

Återfuktning är en nyckelfunktion för en frisk hud. BELOTERO® Revive förbättrar hudens återfuktning tack vare glycerolen och dess hygroskopiska egenskaper. Glycerol är ett effektivt fuktbevarande medel, eftersom det främjar vattenabsorptionen från dermis till stratum corneum – ger fukt inifrån och ut. Den andra nyckel ingrediensen, hyaluronsyra, bidrar till fyllmedlets kvalitet samtidigt som den ger huden ett mer strålande, ungt utseende. Endast BELOTERO® Revive erbjuder för närvarande den unika kombinationen av dessa två ingredienser.

Behandlingen går att göra både i ansiktet, hals, dekolletage men även på andra områden av kroppen.

Behandlingen utförs av leg. ssk

Amber

AMBER: En revolutionerande kombination av Hyaluronsyra och Bärnstenssyra.

Ångfärjans Skönhet i Helsingborg är bland de första i Sverige att ta in denna revolutionerande produkt från Spanska Inbiotec. Detta är en helt naturlig förening med antioxidantegenskaper som verkar på cellnivå. Förutom denna skyddande/antioxidantfunktion fyller bärnstenssyra många andra funktioner men i Amber fokuserar man på förmågan att omstrukturera celler.

Den starkaste effekten av Inbiotec Amber kan observeras i hud som har förlorat sin vitalitet eller skadats av fotoåldringsprocessen samt i att jämna ut eller minska rynkor och fina linjer.

Denna unika injektion är också särskilt lämplig för att jämna ut akneskadad och/eller ärr hud.

AMBER
• har en kraftfull antiinflammatorisk och strukturåterställande effekt, vilket gör den till en idealisk produkt efter kemisk hudexfoliering
• eliminerar tecken på för tidigt åldrande av huden
• stimulerar cellfunktioner
• förbättrar tillståndet för akne och ärr och hudpigmentering
• återställer hudens tillstånd och förbättrar dess struktur och glans
• aktiverar cellmetabolism och återställer fuktbalansen
• förbättrar hudens fasthet och elasticitet
• förbättrar syretillförseln till vävnader
• korrigerar förändringar i huden på nacken och händerna orsakade av åldringsprocessen
• återställer och korrigerar orsaken till fet hud
• hjälper till att förbereda huden före plastikkirurgi och förkortar rehabiliteringstiden efter operationen.

Du ser effekt på en behandling, men vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar med 3-4 veckors intervall för att ge full effekt.

Behandlingen utförs av Auktoriserad hudterapeut och leg.ssk

PRofhilo

Bioremodeling – Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Bioremodeling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden
PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av korslänkande substanser.
En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. 
PROFHILO är den snabba och enkla vägen till friskare hud

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016

 

Behandlingen utförs av leg.ssk

estetiska injektioner

Observera att som ny kund behöver du alltid boka en gratis konsultation minst 48 timmar innan behandling!
Ni hittar konsultationerna i bokningen under Konsultationer – och de kan ske både i salongen och via telefon.
Detta i enlighet med den nya lagstiftningen för säkra injektionsbehandlinar. Alla injektioner utförs av legitimerad sjuksköterska.

Toxin

Vi använder enbart Toxin av märket Bocouture, vilket är den renaste botulinumtoxinprodukten på marknaden. Bocouture levererar önskvärda resultat utan onödiga orenheter, som ex. komplexbildande protein, som inte har någon roll i den terapeutiska effekten. Bocoutures effektivitet är vetenskapligt bevisad, och det är det enda neurotoxin som är godkänt för den kombinerade behandlingen av linjer i den övre delen av ansiktet, vilket inkluderar horisontella pannlinjer, glabella (bekymmersrynkor) och kråksparkar. 

– I alla Toxinbehandlingar ingår en efterkontroll efter 2-3 veckor.

Fillers

Belotero är en HA-filler (hyaluronsyra) som slätar ut och fyller i fina linjer och rynkor, återskapar hudens naturliga volym och återfuktar huden. Till skillnad från andra fillers har Belotero en extra korslänkande process, vilket förbättrar fillerns integration i huden – och därmed resultatet. Dessa områden kan behandlas:

  • Kindben
  • Läppar
  • Marionettlinjer
  • Nasolabialveck
  • Käkben
  • Haka
  • Fina linjer
  • Tear Through
Fettlösande injektioner

Lipolys är en injektionsbehandling där man injicerar ett medel som spräcker hål på fettceller och på det viset minskar mängden fettvävnad i ett behandlat område. Behandlingen är permanent och man ser oftast en minskning med 10-40% per behandling. Det bör gå 4-6 veckor mellan behandlingar.
Lämpliga områden att behandla med lipolys är kärlekshandtag, dubbelhaka,  mage och in- och utsida lår.

Trådlyft

Att föryngra huden med trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland estetiska behandlingar. Anledningen är att man snabbt och effektivt upplever estetiska resultat utan kirurgi, intensiv smärta eller lång återhämtning. Trådlyft används för att lyfta och strama till huden i ansiktet samt öka hudens elasticitet. Resultat märks redan direkt efter behandlingen men är tydligast när kroppen brutit ner trådarna. Maximal behandlingseffekt ses efter cirka 3 månader. Effekten håller ca 1,5 år beroende på bl a livsstil. Regelbundna ”touch up´s” för att behålla den föryngrade effekten längre rekommenderas. Resultaten av trådlyft är individuella. Behandlingen utförs av leg Ssk.

1 återbesök i månad 3 är alltid inkluderat i priset.

Kosmetisk tatuering

I alla kosmetiska tatueringar använder vi bedövningsgel för din bekvämlighet. Vi har alltid gott om tid och går igenom hela processen steg för steg så att du känner dig trygg under hela behandlingen.

I alla kosmetiska tatueringar ingår det ett gratis återbesök efter ca 5 veckor. 

Du som kund kan alltid boka en gratis konsultation med din behandlare där vi går igenom dina förutsättningar och önskemål. Dessa finner ni under Konsultationer på bokningssidan.

Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning med laser

Tatueringsborttagning med den senaste teknikens Q-Terra Q10 nd-yag laser. Vi kan effektivt behandla alla vanligt förekommande färger i en tatuering. Vår laser är oerhört snabb och effektiv och kan behandla stora områden på väldigt kort tid.

Laser - Tatueringsborttagning Svart och Rött pigment
Laser - Tatueringsborttagning färgpigment
Laser - Tatueringsborttagning kosmetisk tatuering
Tatueringsborttagning med Li-ft

Med Li-Ft kan vi tatuera ned en vätska som stöter bort det tatuerade pigmentet, vilket gör att det dras mot hudens yttre lager och pigmentet försvinner. Behandlingen går till som en vanlig tatuering och bedövning rekommenderas. Denna metod är lämplig att använda vid kosmetiska tatueringar samt vissa bryntatueringar som innehåller titandioxid då dessa inte går att ta bort med laser. Med denna tekniken kan man alltså ta bort läpptatueringar och eyeliners. Priserna är per behandlingstillfälle.

hårborttagning

Tandblekning och Spraytan

Piercing

Åldersgräns 16år om ej annat angives. Priset gäller per hål och är inklusive smycke.

Konsultationer

Alla våra konsultationer är kostnadsfria (förutom hudanalys och produktval) för att du skall känna dig trygg och säker i ditt val av behandling såväl som behandlare.

Werlabs provtagning

Vi samarbetar med Werlabs och vår sjuksköterska tar blodprov för dem. Du köper själv ditt prov via Werlabs hemsida och bokar därefter din tid hos oss för provtagning i onlinebokningen. 

Svensk provtagning

Vi samarbetar med Svensk Provtagning och vår sjuksköterska tar blodprov för dem. Du köper själv ditt prov via Svensk Provtagnings hemsida och bokar därefter din tid hos oss för provtagning i onlinebokningen. 

Hår -The Hairday

I våra lokaler hittar ni även underbara Emma och The Hairday, en helt nyöppnad frisörsalong som erbjuder allt inom hårvård.

Emma har med sin långa erfarenhet från frisöryrket skapat sin egen oas hos oss på Ångfärjans. Ni hittar hennes hemsida på länken nedan