Vår salong

Vår vackra salong ligger precis på hörnan av Kungsgatan och Hamntorget. I en lugn och avslappnad miljö där vi har försökt bevara det gamla, rustika och naturliga utseendet på lokalen möter vårt härliga team er för de absolut senaste och modernaste behandlingarna på marknaden. Vår strävan efter förbättring och nyfikenhet gör att vi alltid ligger i framkant och alltid är snabba på att fånga dem senaste trenderna. 

10
vår syn på skönhet

Vi väcker din inre skönhet till liv genom att stärka den yttre

Våra fantastiska medarbetare

Teamet

Vårt fantastiska team står alltid redo för att ta emot dig med öppna armar. Hos oss är det högt i tak och vi lyssnar gärna på dina önskemål och visioner, har du en speciell idé eller önskemål gällande en specifik behandling? Vi kombinerar gärna vår expertis för att ge dig den där lilla extra biten i serviceväg.

Grundare och Ägare
Jane

En perfektionist ut i fingerspetsarna, Jane är sin egen största kritiker med ett otroligt öga för detaljer och lösningar. Jane har flerårig erfarenhet av att både genomföra och utbilda andra inom sina behandlingar och hennes namn har kommit att bli en synonym för ett förstklassigt utfört arbete.

Huvudsakliga behandlingar:
Kosmetiskt tatuering
Fransförlängning
Intimvaxning

 

Sjuksköterska
Ulrica

Vårt senaste stjärnskott, delar sin tid mellan oss och arbetet som sjuksköterska på Akuten, Helsingborgs Lasarett. Ulricas varma hand får även den mest nervösa att slappna av när hon guidar dig till rätt behandling anpassad efter dina förutsättningar.  

Ulrica är självklart legitimerad sjuksköterska!

Huvudsakliga behandlingar:
Fillers
Toxin
Trådlyft
Mesoterapi
Kemiska peels
Provtagning

Hudterapeut
Alma

Alma är vår Auktoriserade hudterapeut med gesällbrev. Hon jobbar tryggt och säkert med all form av hudvård och är en perfektionist ut i fingerspetsarna!

Huvudsakliga behandlingar:
Hudvård
Mesoterapi
Kroppsbehandlingar
Lashlift / Browlift / Brow Henna
Vaxning

Seniorstylist
Ida

Helt otroligt på lashlift och fransar, en innovativ frisk fläkt som med ett sällan skådat estetiskt tänkande.

Huvudsakliga behandlingar:
Fransförlängning
Piercing
Tandblekning
Lashlift / Browlift / Brow Henna
Vaxning